Silvie Walraven: mindfulness en heartfulness voor kinderen

silviawalraven-mindfulnesskinderenMijn naam is Silvie Walraven en ik heb na een aantal jaren in Kenia en Nepal als ontwikkelingsadviseur en trainer-facilitator gewerkt te hebben, in 2010 mijn leerkrachtbevoegdheid gehaald. Sindsdien werk ik in het onderwijs en richt ik me specifiek op sociaal-emotionele ontwikkeling. Sinds afgelopen jaar doe ik dit binnen mijn eigen onderneming: Sem – Onderwijs voor het Hart.

Door middel van mijn trainingen wil ik kinderen laten ervaren dat ze zelf veel invloed hebben op hoe ze zich voelen en op (anderen in) hun omgeving. Geluk wordt meestal extern gezocht, terwijl het daar juist niet te vinden is! Hoe we denken, bepaalt grotendeels hoe we de wereld zien en ervaren. Onder andere door de dingen met aandacht (Mindfulness) te doen, kunnen we meer rust, geluk en tevredenheid in onszelf vinden en zien we beter in hoe we onlosmakelijk verbonden zijn met alles en iedereen om ons heen.

Ik heb mijn opleiding tot Mindfulness Kindertrainer bij Mindful Schools gedaan. Verder haal ik voor mijn workshops o.a. inspiratie uit de programma’s Creating Compassionate Cultures en 16 Guidelines for a Happy Life, waarvoor ik in een opleidingstraject zit om gecertificeerd trainer te worden. Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van Design for Change Nederland, als Country Partner van dit wereldwijde programma, waarin kinderen zelf aan de slag gaan om de verandering te maken die ze graag zien in de wereld.

Wees zelf de verandering die je graag ziet in de wereld en creëer zo geluk voor jezelf en voor de wereld om je heen!

Praktische informatie

Op dit moment geef ik cursussen Mindfulness & Heartfulness voor Kinderen, Kind & Wise workshops en Design for Change workshops. Meer informatie kunt u vinden op mijn website www.sem-onderwijsvoorhethart.nl. Mijn mailadres is: silvie@sem-onderwijsvoorhethart.nl, en mijn mobiele nummer: 06-33013975.

Schrijf je in voor een proefles!

Check het lesrooster voor mogelijkhedenWelke les wil je volgen?

Voorkeursdag:

Lestijd:

Vraag/opmerking: