Jolanda Qualm: Yang Yoga

jolanda qualmMijn wortels liggen in de Japanse vechtkunst (judo, karate) en Chinese Yoga (Qigong). Graag wil ik deze intense leerervaring met je delen via de yoga. De Indiase Yoga vormen beoefen ik sinds 2011 en ben sinds een jaar in opleiding voor Yoga docent.

Ik vind yoga een hele fijne en vredige manier om me lekker te voelen in lijf. Yoga staat voor mij vooral voor harmonie en (her)vinden van rust, maar ook voor plezier in bewegen. Het verrast me iedere keer weer hoeveel positief verschil een yoga les kan maken. Met het doorgeven van ervaring in yang yoga wil ik jou graag inspireren tot het vinden van je eigen kracht, levenslust en tegelijkertijd ook je kwetsbaarheid. In mijn beleving gaan kracht en kwetsbaarheid hand in hand.

Naast yoga docent ben ik werkzaam als studentendecaan voor een hogeschool in Velp, zelfstandig leefstijlcoach en groepsfitnessinstructeur bij een sportcentrum in Wageningen. Samen met mijn partner vormen we een gezin, we hebben drie kinderen en een hond. Graag ben ik buiten: lekker wandelen, fietsen of bezig in mijn moestuin.

Meer informatie vind je op http://leefstijlcoachwageningen.nl/yang-yoga-wageningen of mail me op: Jolanda.qualm@gmail.com

november, 2017

3nov20:00- 21:30Viool klankconcert
10nov19:30- 22:00Klank concertKristallen klankschalen en stem
11nov10:00- 13:00Overgang als bron van krachtWorkshop deel 3
17nov20:00- 21:30Mantra avondMeezing concert
19nov06:00- 08:30Sadhana

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail