Over Suniya

Yogacentrum Suniya is in januari 2015 geopend, op een prachtige plek in Wageningen. Op de zolder van het monumentale gebouw aan de Haagsteeg 4 is een sfeervolle yogaruimte gemaakt door yogadocenten Rinske Frederiks en Esther van Eersel.

Suniya betekent “nul of niets” en verwijst naar een staat van volledige stilte, neutraliteit en vredevolle kalmte. In deze staat van zijn ontvouwt het leven zich, moeiteloos, zonder controle of verkramping. In ons yogacentrum willen we je de gelegenheid bieden om deze staat van zijn te ervaren. We willen een oase van rust bieden in deze tijd waarin het levenstempo hoog ligt. In de hoogste versnelling met een overload aan informatie om te verwerken, raken veel mensen zichzelf kwijt. Langdurige stress stompt af, ondermijnt de gezondheid, kwaliteit van relaties en levenslust.

Yoga en meditatie kunnen helpen om te vertragen, te ontspannen en weer op te laden. Het brengt je in contact met wie je werkelijk bent, voorbij de drukte in je hoofd en het jachtige bestaan. Een bezoek aan yogacentrum Suniya is een moment voor jezelf. Waarin er ruimte is om jezelf weer terug te vinden in de stilte.

november, 2017

3nov20:00- 21:30Viool klankconcert
10nov19:30- 22:00Klank concertKristallen klankschalen en stem
11nov10:00- 13:00Overgang als bron van krachtWorkshop deel 3
17nov20:00- 21:30Mantra avondMeezing concert
19nov06:00- 08:30Sadhana

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail