Klank - Mantra

Mantra en klank kunnen je helpen je bewustzijn te openen. Een klankconcert brengt je in een diepe ontspanning en verbinding met jezelf. Terwijl je ontspannen ligt of zit laat je de klanken binnenkomen. De trilling van het geluid gaat voorbij de controle van het denken. Je komt in een meditatieve staat waar je ruimte en rust ervaart. Wat heerlijk om zo het weekend te beginnen!  Iedere maand kan je op vrijdagavond genieten van een vioolklank concert of een klankschalen concert met kristallen klankschalen en stem. Daarnaast organiseren we regelmatig mantra meezingconcerten op zondagavond.

Hieronder vind je wat meer informatie over de verschillende concerten. Voor data van de avonden check de agenda van onze website!

JWC juni 2017

De helende klanken van prachtige klankschalen en andere sjamanistische instrumenten brengen je in een diepe ontspanning. De tonen brengen je lichaam en geest tot rust en je maakt een innerlijke reis. Je laat al je spanning los en ervaart alleen maar ‘zijn’.

Jan-Willem ter Balkt en Caroline Sleurink brengen al sinds 2010 klankconcerten onder de vlag van Witte Wind, praktijk voor sjamanisme en klankhealing. Hun collectie van metalen en kristallen klankschalen en wereldinstrumenten groeit nog steeds; en hun sound steeds rijker en de diversiteit aan klankbeleving groter. Jan-Willem en Caroline spelen intuïtief en stemmen af in het moment op de ruimte, de deelnemers en elkaar. Bijzonder is dat elke deelnemer het concert heel persoonlijk beleefd en een heel eigen ervaring heeft. Elk concert is weer anders, en draagt bij aan een stukje heling in jezelf. Het stukje waar je net aan toe bent, bewust of onbewust.

Je ligt op een comfortabele matje om het helende effect te versterken. Als je liever zit is dat ook prima. Het is fijn als je 19.45 uur in de ruimte bent om je te installeren. Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Na het concert is er een kopje thee.

De bijdrage is 20 euro. Graag contant en gepast betalen bij binnenkomst.
Meer weten? Kijk op Witte Wind
Meedoen? Geef je op via info@wittewind.com

april, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X