Klank - Mantra

Mantra en klank kunnen je helpen je bewustzijn te openen. Een klankconcert brengt je in een diepe ontspanning en verbinding met jezelf. Terwijl je ontspannen ligt of zit laat je de klanken binnenkomen. De trilling van het geluid gaat voorbij de controle van het denken. Je komt in een meditatieve staat waar je ruimte en rust ervaart. Wat heerlijk om zo het weekend te beginnen!  Iedere maand kan je op vrijdagavond genieten van een vioolklank concert of een klankschalen concert met kristallen klankschalen en stem. Daarnaast organiseren we regelmatig mantra meezingconcerten op zondagavond.

Hieronder vind je wat meer informatie over de verschillende concerten. Voor data van de avonden check de agenda van onze website!

 

Mantra meezing concerten

wilcovioolanadyaharmoniumlentevuur2016Anadya Wouters en en Wilco de Bruijn hebben beiden veel ervaring met het begeleiden van mantra zingen en het vinden van de verstilling in jezelf. Ze begeleiden de liederen met harmonium, drum en viool. Voor meer informatie over de begeleiders zie Anadya en Wilco.

Een mantra is een gedicht, een woord, een uitspraak of een lettergreep met een bekrachtigende betekenis. In de herhaling van de mantra schuilt een magisch effect: het ‘beschermt het denken’, er is even alleen het zingen en verder niets. Mantra’s hebben een zuiverende, helende en transformerende werking op lichaam en geest. Chanten en neuriën verlaagt stress en geeft een diep gevoel van verbondenheid met jezelf en alles om je heen.

De avonden starten om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. De ruimte is geopend vanaf 19.30 uur. De kosten bedragen 10 euro (minima krijgen 25 % korting) en je kunt betalen bij binnenkomst. Wil je verzekerd zijn van een plek, geef je dan op bij Anadya via info@anadya.nl.

 

Viool-klankconcerten

IMG_2688De vioolklankconcerten worden gegeven door Wilco de Bruijn met zijn viool en stem. Vioolklanken (in combinatie met keelklanken) komen daar waar woorden geen bereik hebben. Zonder omhaal, subtiel en direct weten deze klanken gevoelens te transformeren en je systeem tot rust te brengen. Rust geeft overzicht en brengt een weldaad aan ontspanning.

Je kunt liggend of zittend lekker ontspannen luisteren. Alles word gecreëerd in het moment en intuïtief afgestemd op de luisteraars. Het voelt voor iedereen weer anders. Elk bezoek aan dit concert kan weer een ander stuk in jezelf aanraken. Net waar je op dat moment aan toe bent.

Je bent van harte welkom om het zelf eens ervaren. De avonden starten om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur. De ruimte is geopend vanaf 19.00 uur. De kosten bedragen 20 euro n je kunt betalen bij binnenkomst. Voor meer informatie zie klankhuis: Viool-klankwerk en Vioolles, je kunt je opgeven bij Wilco op info@klankhuis.nl

 

Kristallen klankschalen concert

IMG_4731“wie hoe dan ook, gaand of staand, zittend of liggend, in staat is zijn gedachten het zwijgen op te leggen, kan in deze gedachtenstilte gelukzaligheid vinden.” Kuan Yin

Het lijkt wel of de tijd almaar sneller gaat. Alles steeds vlugger moet. Hoe kom en blijf je dan nog bij jezelf? Hoe vind je weer die weldadige rust in lichaam en gedachten? De liefdevolle klanken van Viola’s stem, samen met de Kristallen Klankschalen van Elsbeth, kunnen je hierbij helpen. Sta jezelf toe om door middel van klanken en stilte weg te zakken in leegte. Even gaan gedachten, geen verwachtingen, geen “moeten”, alleen rust.

Heb je interesse het zelf te komen ervaren? Voel je welkom, wij spelen met veel plezier en passie voor je. De avonden starten om 19.30 uur en duren tot 22.00 uur. Tussentijds is er een pauze. De zaal is open vanaf 19.00 uur en dan ben je welkom voor een kop thee. De bijdrage is €22,50 (studenten €15,00). Je kunt je opgeven bij elsbeth@angelsbeth.love

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

juni, 2018

1jun20:00- 21:30Viool klankconcert
8jun20:00- 22:00Mantra avondmeezing concert
15jun19:30- 22:00Klank concertKristallen klankschalen en stem
17jun06:00- 08:30Sadhana

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail