Transformerende dagen met Diëlle en Marieke

Ervaar diepgaande verandering en persoonlijke groei tijdens de unieke sessies geleid door Diëlle en Marieke. Omarm de reis naar innerlijke vrede en eigenaarschap. Diëlle en Marieke geven een aantal dagen in Suniya. Je bent van harte welkom om hun energie te ervaren. Diëlle houdt de space, legt de bodem, is de facilitator. En Marieke is het kanaal, de spreekbuis, de informatieverstrekker. Diëlle IS, waar Marieke beweegt. Marieke ontsluiert en zet aan tot het proces, waar Diëlle de ruimte is waarbinnen dat proces kan plaatsvinden. Diëlle is de stilte. Marieke het geluid. Samen zijn ze het totaal. En ze zijn hier niet voor niks, NU.

Darshan

Ervaar een diepgaande blessing en inzicht door direct contact, via omhelzing door Diëlle en oogcontact door Marieke.

 

De Stilte en The Language of Light

Bevrijd jezelf binnen een actueel thema – wil je dit, dan kun je dit melden bij binnenkomst. Het is een vorm van coaching waarin in korte tijd verrassend veel gebeurd. Niet alleen met de mensen die het thema in brengen, ook met de mensen die meekijken, meeluisteren en meebewegen. Het thema verandert iets in iedereen. Het is een mooie manier om in korte tijd een stap te zetten in je eigen ontwikkeling.

 

Divine Energy Field

Beweeg vrij in het 11e dimensie energieveld wat Diëlle en Marieke samen creëren. Dit is als een energetische reis. Je gaat liggen, zitten of staan op een plek en verder hoef je niks te doen en alleen maar te ontvangen. Dat is voelbaar, als een transmissie van informatie en energie. Een bad van liefde.

 

 

Data: zondag 7 juli, zondag 29 september, donderdag 12 december
Tijd: van 11.30 tot 15.30 uur
Kosten: 23,00

Aanmelden kan via deze link: www.diellemarieke.com

juli, 2024

05jul13:3016:30Yoga middag met Estherpolyvagaal yoga en jouw zenuwstelsel

07jul11:3015:30Transformerende dagen

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X