Akaal ochtenden

In liefde en licht voor Rinske✨✨✨

Via zoveel verschillende hoeken lezen we verdrietige en geschokte reacties.  Het wordt steeds voelbaarder voor hoeveel mensen Rinske belangrijk is geweest. Misschien heb jij ook behoefte om het verdriet en gemis vorm en houvast te geven.

Vanaf dinsdag 19 juli mediteren we dagelijks voor Rinske. We chanten samen Akaal.

Vrij vertaald betekent Akaal: “geen dood, doodloos, onsterfelijk, tijdloos”. Deze klanken herinneren de ziel aan haar fundamentele, onsterfelijke aard. De chant helpt om van de zwaardere aardse vibraties naar een hoger niveau te stijgen. Zo helpt het Rinske zich los te maken van het aardse en over te gaan naar the Divine. Het is ook een mooie manier voor onszelf om afscheid te nemen van Rinske en ons eigen hart te helen.

Vanuit de kundaliniyogatraditie is er een ritueel om de 17 dagen na het overlijden het woord akaal te zingen 11 minuten lang.  Kundalini yoga vertelt dat de ziel na het overlijden nog 17 dagen in de aardse sfeer blijft. Het chanten van de mantra Akaal tijdens deze dagen helpt de ziel het aardse los te laten en te bewegen naar hetgeen daarna komt.

Het is een krachtige mantra, zeker wanneer het door een groep gechant wordt met dezelfde persoon in gedachten. Deze chant werkt niet vanwege zijn betekenissen. Het werkt door de combinatie van frequenties/vibratie, de kracht van prana of levenskracht geleverd door de ademhaling en de liefde van de persoon die het chant.

Tot en met 1 augustus ben je iedere ochtend bij Suniya welkom om met elkaar te chanten. We starten om 7:30  (deur open om 7:15) en de meditatie duurt 20 minuten. Daarna kan je in stilte vertrekken of nog blijven voor een kopje thee.

Je bent in deze periode alle ochtenden welkom.
Je hoeft geen yoga ervaring te hebben, om deel te nemen. De intentie is voldoende.
Je hoeft je niet aan te melden je kan binnenlopen.
Je hoeft niet mee te chanten je mag ook stil aanwezig zijn.
Je kunt er ook voor kiezen sommige dagen zelf thuis te chanten.

Klik op deze link wanneer je thuis wilt chanten en voor meer informatie:

Vanaf dinsdagochtend  19 juli t/m maandag 1 augustus
Iedere ochtend, start om 7.30 uur (binnenlopen om 7.15 uur)
Maximaal 20 minuten.

Yogacentrum Suniya
Haagsteeg 4

 

juni, 2024

09jun10:3016:30Rite of the womb: inwijdingsfeest voor vrouwen

22jun10:0017:00Training Transcedent Mediumschap met geopende pijnappelklier

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X