Ansje de Pater: Kundalini Yoga (ook voor ouderen)

DSC00069Vanaf mijn veertiende houd ik me bezig met yoga. In 1980 kwam ik in aanraking met Kundalini Yoga. Een dynamische vorm van yoga waardoor ik snel rustiger, sterker en veerkrachtiger werd en waardoor ik beter opgewassen was tegen dagelijkse spanningen.

Onder de indruk van de krachtige uitwerking vertrok ik naar het internationale yogafestival in Frankrijk en ging daarna van start met de Kundalini lerarenopleiding in Amsterdam. Tevens volgde ik diverse workshops en meditatiecursussen met Yogi Bhadjan. Ik ben er best trots op dat ik nog les heb  gehad van de grote meester  “himself”.

Na mijn opleiding ben ik begonnen met de oprichting van een centrum van Yoga en dans en heb ik lesgegeven in Amsterdam en Volendam. Toen ik verhuisde naar de Veluwe hebben mijn lessen zich verplaatst naar Bennekom, Ede, Renkum en Rhenen. Tevens heb ik ruim tien jaar voor onder meer de Stichting Welzijn Ouderen yoga voor ouderen gegeven. Inmiddels heb ik al ruim 35 jaar leservaring.

Na een periode van ziekte en tegenslag wil ik mijn opgedane ervaringen in de Kundalini Yoga weer gaan delen. Meditatie en ademhaling vormen een belangrijk element in mijn lessen. Dit vergroot jouw gevoeligheid en brengt je in dieper contact met jezelf. Soms werken we hard in de lessen, waardoor je je levensenergie weer vrij (actief) maakt en geleidelijk in een helderder en meer ontspannen bewustzijn komt.

Je kunt je aanmelden voor mijn lessen op: a.pater51@kpnmail.nl

mei, 2020

17mei06:00- 08:30Sadhana
24mei19:30- 21:00Kundalini Mantra AvondMet Tom Erics

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail