Karlista Fontijn: spirituele en intuïtieve opleidingen

Karlista

Het mogen begeleiden van mensen in hun eigen unieke groeiproces, is voor mij zeer bijzonder. Het is heel fijn als mensen met een klein steuntje in de rug kunnen groeien en meer gezondheid, blijdschap, succes en fijne relaties kunnen ervaren en hun verlangens durven waar te maken.

Als docent Mediumschap Therapeut Paramedisch Mediumschap, Trance Mediumschap, Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling, Energetisch Therapeut, Docent Luisterkindwerker en Meditatie & Mindfulness trainer, heb ik verschillende mogelijkheden om een ander, vanuit mijn hart te begeleiden en te inspireren. Het begeleiden via een consult of opleiding, doe ik graag met respect en humor, sprankelend en luchtig. Op basis van vertrouwen in verbinding en vrijheid en met liefde!

Laat je levensenergie weer rijkelijk stromen ten behoeve van jezelf en anderen. Ik help je daarbij.

Praktische informatie
Meer informatie vind je op mijn website, je kunt me mailen op karlistafontijn@gmail.com of bellen op 0575-465501/06-37307452

juni, 2024

09jun10:3016:30Rite of the womb: inwijdingsfeest voor vrouwen

22jun10:0017:00Training Transcedent Mediumschap met geopende pijnappelklier

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X