Marielle Lenis: Dru Yoga

Mijn persoonlijke zoektocht begon toen ik een stressvol leven had en op mijn 36e kreeg te horen dat mijn biologische klok vervroegd gestopt was. Mijn lichaam voelde niet meer passend bij mij en ik had er veel moeite mee om mijn eigen lichaam nog te vertrouwen en te begrijpen.

Na mijn eerste Dru yogales wist ik dat deze yoga voor mij werkte en ik hiermee verder wilde. Sinds 2017 ben ik Dru meditatie docent en in 2020 werd ik ook Dru Yoga docent. Deze Dru reis heeft mij een stevige basis gegeven. Ik heb naar mijn lichaam, hart en geest leren luisteren en de meditatie heeft weer stilte en rust in mijn leven gebracht.

Omdat Dru yoga & meditatie zoveel voor mij heeft betekend, geef ik graag mijn ervaring door in mijn yoga les op donderdagochtend. En ik doe nog meer:

  • In 2019 kwam ik in aanraking met Orthomoleculaire geneeskunde. Hierdoor heb ik zelf ervaren hoe gezonde, natuurlijke voeding je leven op een positieve manier kan veranderen. Omdat ik deze kennis graag wil delen, heb ik de opleiding orthomoleculaire voedingscoach gevolgd en ben in 2020 geslaagd.
  • In mijn Programma “Vrouw en Overgang”  heb ik mijn eigen ervaringen en kennis in Dru yoga, meditatie en gezonde, natuurlijke voeding gebundeld om andere mensen te kunnen ondersteunen in hun leven.

Meer informatie https://www.mariellelenis.nl/samen-aan-de-slag/

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

X