Nina de Haan: Vroege Kundalini Yoga

Sita Angad dec19 kleinerIn 2016 volgde ik mijn eerste Kundalini Yoga-les bij Rinske. Ik vond deze yogavorm intrigerend met de mantra’s en veel verschillende oefeningen. Ik wist dat het me zou helpen delen van mezelf te overwinnen, zoals onzekerheid en schaamte. Nu, drie jaar en de Level 1 opleiding later, kan ik wel zeggen dat beoefening van Kundalini Yoga nog veel meer oplevert. Ik heb een visie van een wereld waarin alles in balans is en waarin wij als mensen in harmonie samenleven. Ik heb lang gezocht naar wat mijn aandeel daar in is en ik raakte overweldigd door alle mogelijkheden. Voor mij helpt Kundalini Yoga om te beginnen bij mezelf, in verbinding met mezelf en mijn innerlijke kracht. Het helpt me liefdevol voor mezelf te zorgen, blokkades op te ruimen en positiever en daadkrachtiger in het leven te staan. Zo ben ik beter in staat mijn ding te doen in de wereld en op mijn manier bij te dragen. Het beoefenen en lesgeven van Kundalini Yoga is daar onderdeel van en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben KRI gecertificeerd Level 1 Instructeur sinds december 2019. Ook studeerde ik BSc Biologie en MSc Milieuwetenschappen. In mijn studies leerde ik dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en dat echte duurzaamheid bij de mens begint. Meer informatie vind je op mijn website. Je kunt me bereiken via nina@sita-angad.com of telefonisch op 0630775948.

augustus, 2022

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X