Jolanda Qualm: Yin Yoga en Yang (power flow) Yoga

jolanda qualmMijn wortels liggen in de Japanse vechtkunst (judo, karate) en Chinese Yoga (Qigong). Graag wil ik deze intense leerervaring met je delen via de yoga.

De Indiase Yoga vormen beoefen ik al een tijdje, en in 2016 ben ik een RYT-200 uur opleiding voor Yoga docent gestart (Power / Vinyasa yoga, en Yin yoga). Daarvoor gaf ik al geruime tijd yoga geïnspireerde groepslessen op een sportschool. In Suniya verzorg ik op de donderdagavonden de Yang (power flow) Yoga en de Yin Yoga. Van harte welkom!

Ik vind yoga een hele fijne. leerzame en vredige manier om me lekker te voelen in lijf en hoofd. Yoga staat voor mij vooral voor harmonie en (her)vinden van rust en stilte, maar ook voor het plezier in bewegen. Het verrast me iedere keer weer hoeveel positief verschil een yoga les kan maken. Met het doorgeven van ervaring in yoga wil ik jou graag inspireren tot het vinden van je eigen kracht, levenslust en tegelijkertijd ook je kwetsbaarheid. In mijn beleving gaan kracht en kwetsbaarheid hand in hand.

Naast yoga docent ben ik werkzaam als studentendecaan voor een hogeschool in Velp. Graag ben ik buiten: lekker wandelen, fietsen of bezig in mijn moestuin.

Voor aanmelding voor een les kun je me een mail sturen: Jolanda.qualm@gmail.com.  Een (proef)les boeken en kopen kan via momo yoga.

Meer informatie vind je op:
www.leefstijlcoachwageningen.nl/power-of-yoga-wageningen/
www.facebook.com/powerofyogawageningen/

mei, 2019

18mei10:00- 11:00Gong meditatie

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail