Jolanda Qualm: Yang Yoga

jolanda qualmMijn wortels liggen in de Japanse vechtkunst (judo, karate) en Chinese Yoga (Qigong). Graag wil ik deze intense leerervaring met je delen via de yoga. De Indiase Yoga vormen beoefen ik sinds 2011 en ben in 2016 een 200 uurs-opleiding voor Yoga docent (Power en Yin yoga).

Op Suniya verzorg ik op de donderdagavonden de Yang (power) Yoga en de Yin Yoga.

Ik vind yoga een hele fijne en vredige manier om me lekker te voelen in lijf. Yoga staat voor mij vooral voor harmonie en (her)vinden van rust en stilte, maar ook voor plezier in bewegen. Het verrast me iedere keer weer hoeveel positief verschil een yoga les kan maken. Met het doorgeven van ervaring in yang yoga wil ik jou graag inspireren tot het vinden van je eigen kracht, levenslust en tegelijkertijd ook je kwetsbaarheid. In mijn beleving gaan kracht en kwetsbaarheid hand in hand.

Naast yoga docent ben ik werkzaam als studentendecaan voor een hogeschool in Velp, zelfstandig leefstijlcoach en groepslesinstructeur bij een sportcentrum in Wageningen. Samen met mijn partner vormen we een gezin, we hebben drie kinderen en een hond. Graag ben ik buiten: lekker wandelen, fietsen of bezig in mijn moestuin.

Voor aanmelding voor een les kun je me een mail sturen: Jolanda.qualm@gmail.com. Meer informatie vind je op:
www.leefstijlcoachwageningen.nl/power-of-yoga-wageningen/
www.facebook.com/powerofyogawageningen/

juni, 2018

1jun20:00- 21:30Viool klankconcert
8jun20:00- 22:00Mantra avondmeezing concert
15jun19:30- 22:00Klank concertKristallen klankschalen en stem
17jun06:00- 08:30Sadhana

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail