Sophie Pietersen: Yin Yoga

 

sophie

Tien jaar geleden begon mijn ontdekkingsreis met yoga. Na jarenlang Hatha Yoga gedaan te hebben kwam ik vanwege gezondheidsklachten bij Kundalini Yoga terecht. Het heeft mij in een fysiek uitdagende tijd veel geholpen. Ik leerde weer contact te maken met mijn pijnlijke lichaam. Mijn angsten onder ogen te durven zien en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Even overwoog ik om de opleiding tot docent Kundalini Yoga te gaan volgen maar mijn hart zei nee. Ik moest nog even wachten. Ik had nog wat recht te zetten met mijn lichaam en ik wilde dat rustig aan begeleiden.

Een jaar later (zomer 2016) begon ik steeds meer op te knappen. Ik wilde weer wat doen. Ik kwam via een artikel in Yoga Magazine bij Yin Yoga terecht. Ik voelde het direct, ik had mijn plek gevonden. Door Yin Yoga ben ik steeds meer en meer in mijn lichaam én mijn geest aan het thuiskomen. Ik ben tot rust aan het komen. En dat is wat mij betreft het beste medicijn ooit!
 

Praktische informatie

Wil je meer informatie over mijn lessen kijk op www.oceanofbeing.nl; mail: sophie.pietersen@gmail.com of bel: 0625516126

juni, 2018

1jun20:00- 21:30Viool klankconcert
8jun20:00- 22:00Mantra avondmeezing concert
15jun19:30- 22:00Klank concertKristallen klankschalen en stem
17jun06:00- 08:30Sadhana

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail