In memoriam Rinske

Lieve lieve Rinske,

Afgelopen vrijdag 15 juli ben je ten val gekomen in de jouw zo geliefde bergen van Noorwegen. Een valpartij die je niet hebt overleefd! Na een prachtige week, op een prachtige plek ben je het licht in gestapt. Het gemis is groot. En aan de reacties te merken, bij veel mensen. Je hebt in jouw leven en in je werk als docent zoveel mensen geraakt. Je liefde, je warme en grote hart, je daadkracht, je inspirerende woorden, en nog veel meer!

Ruim zeven jaar geleden zijn we samen een droom gestart. Als twee bevriende yogadocenten zijn we Yogacentrum Suniya begonnen. Jij vanuit de Kundalini Yoga en ik vanuit de Dru Yoga. Onze samenwerking was heel natuurlijk, gemakkelijk een moeiteloos. Dat besef ik me nu eens te meer! Een samenkomen van jouw natuurlijke kwaliteiten en die van mij. We hebben yogafestivals en open dagen georganiseerd om yoga op de kaart te zetten in Wageningen.

Suniya als rustpunt een plek van heling, stilte en ontspanning. Dat is gelukt en hoe! Een plek van licht, waar iedereen die komt zichzelf kan zijn en tot zichzelf kan komen. We hebben dat samen vormgegeven: samen plannen maken, samen schoonmaken, weer lekker even thee drinken en bij praten en samen trots en dankbaar zijn voor onze plek. Je was het laatste jaar bezig met een prachtige nieuwe plek in Noorwegen. Samen met je partner Ramon. Om ook daar met jouw en jullie energie wat moois te creëren. Nu ben je er niet meer. Ik ga je enorm missen lieve Rinske. Als vriendin en ook als zaken maatje.

Jouw kracht en energie zijn een inspiratiebron. Als je iets wilde stroomde het ook en manifesteerde je dat in je leven. In alle contacten die ik nu heb en over je deel is zo voelbaar wat een krachtige, sprankelende en inspirerend vrouw je bent en hoeveel harten je hebt geraakt. Zeker dat van mij.

Veel licht en liefs voor jou!!!
En veel kracht en licht voor al je dierbaren. ✨

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

maart, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X