Zoë Eichweber: Vinyasa Yoga

Zoë-23

Zo’n 5 jaar geleden volgde ik mijn eerste yoga les. Het was een 1,5 uur durende hot yoga sessie, waarbij ik na een half uur wel genoeg had gehad en ben gaan liggen.

Oke, dat is het dus niet voor mij, dacht ik. Het eerst volgende jaar heb ik dan ook niks meer in de richting van yoga ondernomen, tot ik regelmatig in de sportschool kwam en daar Ashtanga yoga gegeven werd. Het was op een handig tijdstip en het was een work-out dus waarom niet. Als meer dan een work-out voelde het destijds niet echt, maar naar mate ik het vaker deed raakte ik toch wel meer geïnteresseerd naar wat er nog meer achter zat.

Ik had destijds veel angsten en negatieve gedachten, dus was opzoek naar een manier om daar mee om te gaan. Toen ik dan ook in 2018 op Bali was ben ik mij meer gaan verdiepen in yoga en meditatie. Een maand lang ging ik dagelijks 1 of 2 keer naar een yoga of meditatie les en dit heeft een pad geopend naar zelf ontdekking, verbondenheid en verdieping. Terug in Nederland ben ik redelijk intensief yoga blijven doen en in de zomer van 2019 heb ik een yoga teacher opleiding gedaan in Rishikesh, India. Dat was een hele intense, leerzame en onvergetelijke ervaring.

In de lessen die ik geef neem ik al mijn ervaringen mee en zal ik met een open hart ruimte creëren om deze met jullie te delen.

Wil je een les uitproberen? Aanmelden kan via zkbeichweber@gmail.com of 06-51026830.

* foto credits Dorien Scheltens

maart, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X