Zoë Eichweber: Vinyasa Yoga

Screenshot_20200301-193025_GalleryMijn eerste yoga ervaring was in 2016, een ashtanga les van een voor mij achteraf gezien heel inspirerende lerares. In het begin zag ik yoga vooral als een work-out, ik ging veel naar de sportschool en dan was de ashtanga yoga een van de lessen die ik volgde. Daar kwam langzaam aan verandering in, toen ik merkte dat ik vaak veel meer ontspannen was na zo’n les.

Mijn yoga reis is echter pas echt begonnen toen ik in 2018 naar Bali afreisde en dagelijks 1 of 2 keer yoga beoefende. Er ging toen echt een wereld voor me open, er kwamen oude blokkades opdrijven waar ik mee kon werken en dan los kon laten waardoor ik me steeds iets lichter ging voelen. Eenmaal terug in Nederland is dit proces doorgegaan door (bijna) dagelijks yoga dan wel meditatie te doen. Dit hielp me om met een heldere blik in het leven te staan. Omdat ik me graag meer wou verdiepen in yoga, sinds ik er achter kwam hoe veel het voor me kon doen, ben ik in 2019 een yoga teacher training gaan volgen in Rishikesh, India.

De kennis die ik in deze jaren heb opgedaan wil ik nu super graag in mijn vinyasa lessen delen, om zo mensen een kijkje te geven in de wereld van yoga en alle mogelijkheden die het kan bieden!

Wil je een les uitproberen? Aanmelden kan via zkbeichweber@gmail.com of 06-51026830.

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail