Helen Cornelissen: Kundalini Yoga en Yoga in je Zwangerschap

 

Helen Cornelissen – Ravi Harsimran Kaur 

Let your Teacher be LOVE itself -Rumi

Tijdens mijn werk als vroedvrouw werd mij duidelijk hoe belangrijk het is om écht aanwezig te zijn. Met aandacht. In verbinding. In verbinding met de mens tegenover mij én in verbinding met mijzelf.  Yoga betekent verbinden verenigen. Het gaat om elke vorm van verbinding. Waar verbinding is is liefde. 

Het beoefenen van de kundalini yoga  is voor mij  zelfliefde. Het is niet alleen de beoefening op de mat, maar voor mij is het een levenshouding.  Het geeft me inzicht in mijn eigen gedachten en gevoelens. Verbinding tussen lichaam en geest. Hierdoor ben ik in staat bewuster te ZIJN. Dit bewust ZIJN brengt mij in een diepere verbinding met wie ík werkelijk ben. 

De yogafilosofie en de manier van kijken naar de wereld  geeft mij  vertrouwen, richting, discipline en moed.  Om alles wat zich in dit leven aandient aan te kijken.  Te vertrouwen op het niet weten. Te vertrouwen in het universum.  Het geeft me vleugels.

Alle leven is verbinding, Alle verbinding is liefde. 

 Wekelijks geef ik meerdere kundalinilessen. Daarnaast geef ik zwangerschapsyoga. Wil je een zwangerschapsmassage boeken, een draagconsult of een goed gesprek? Kijk op www.helencornelissen.com of mail naar info@helencornelissen.com

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X