Onze ruimte


Yogacentrum Suniya heeft een ruimte van 150 vierkante meter die gebruikt wordt voor yoga, dans, meditatie en andere mindful activiteiten. Er zijn matjes, dekens, kussens, meditatiebankjes en schapenvachten voor maximaal 16 personen. Naast de yogaruimte staat een grote tafel met stoelen voor 10 personen. Die is geschikt om aan te werken met groepen en wordt gebruikt voor thee en lunch. De ruimte wordt ook gebruikt voor individuele (yoga)therapie, coaching en massage.

We delen graag onze prachtige yogaruimte en op tijden dat we zelf geen lessen of workshops geven is het centrum te huur. Er zijn inmiddels al meerdere docenten die gebruik maken van ons centrum. Jij bent ook van harte welkom!

Je kunt de ruimte gebruiken voor vaste wekelijkse lessen, individuele sessies en losse workshops of trainingen. In het lesrooster kun je zien of de ruimte beschikbaar is op de dagen dat je les wil geven. Wil je de ruimte eenmalig huren voor een losse workshop, kijk dan in de agenda.

Als je de ruimte gebruikt kun je ervoor kiezen om vermeld te worden op onze website. Losse workshops komen dan met korte informatie en foto in de agenda te staan. Bij wekelijkse lessen krijg je een plek op de website met informatie over je les en over jezelf. Zo kun je gebruik maken van ons netwerk.

Mail ons voor meer informatie over beschikbaarheid en kosten: info@suniya.nl.

juni, 2024

09jun10:3016:30Rite of the womb: inwijdingsfeest voor vrouwen

22jun10:0017:00Training Transcedent Mediumschap met geopende pijnappelklier

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X