Karlista Fontijn

PARAMEDISCH EN PSYCHOSOCIAAL MEDIUMSCHAP: wat ziekte of pijn jou wil vertellen…..

21 Mei start de korte HBO beroepsopleiding Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap. Je leert wat ziekte en lichamelijke klachten jou willen vertellen. Op zoek naar blokkades zodat de energie weer gaat stromen.

In ieders leven, zijn gebeurtenissen waarbij je een trauma moment hebt ervaren. Vaak is dat onbewust! Deze ervaring zet zich dan vast in je lichaam en zo ontstaan een blokkade. Deze blokkade zorgt er dan voor dat de energie dan niet goed kan doorstromen. Een disbalans, ziekte, pijn of blokkade is dan ook niets anders dan een signaal van de ziel. Wanneer men niet luistert naar het signaal worden we ziek. Pijnen zijn een signaal. Naast het raadplegen van doctoren en artsen is het buitengewoon noodzakelijk naar de psychische oorzaak van het kwaal te kijken, teneinde heling en balans te kunnen vinden.

Met Paramedisch Mediumschap kunnen er diepgaande consulten plaatsvinden zodat de energie weer gaat stromen. Je leert te kijken en te voelen waar blokkades zitten en waarom die er zijn. D.m.v. mediamieke gaven, maak je contact met oude trauma’s, opgeslagen emoties en herinneringen. Je lichaam is daarna in staat om dingen los te laten. Je zult je daarna vrijer voelen en fysieke klachten kunnen daarna ook verdwijnen. We zoemen in op eventuele lichamelijke klachten van mensen. Zowel de betekenis van organen, als ook de verdieping van evt botbreuken, pijnen of verwondingen kunnen op deze manier inzichtelijk worden gemaakt. Ieder gevoel zal gekend, herkent en erkend mogen worden.

De data zijn 21/5, 28/5, 4/6, 12/6

Bijdrage: € 695,– Incl. consultenboek Medium Jaco en incl. examen SNU.

De opleiding is CRKBO & KTNO geaccrediteerd.

Neem gerust contact met mij op via email, telefoon of via mijn website. www.karlistafontijn.nl ; karlistafontijn@gmail.com

4

Opleiding Trance Mediumschap

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie. Trance bestaat al eeuwen en wordt gebruikt om inzichten te verkrijgen in vraagstukken over relaties en gezondheid. Ook wordt het toegepast om antwoorden op levensvragen te verkrijgen. Trance kun je vergelijken met een diepe vorm van meditatie. Wanneer we dit niveau bereiken kan Spirit, jouw Gids of een dierbare nog beter met je samenwerken. Je leert:

  • de verschillende trance staten te herkennen;
  • geïnspireerd te spreken/channelen;
  • trance Speaking;
  • een consult te geven vanuit Spirit;
  • een verdiepende vorm van Trance Healing te geven;

De opleiding is zowel voor mensen met enige ervaring als voor gevorderden in het werken met energie. Het samen opbouwen van de energie en het openen van deze trance energie wordt geleerd. Het werken in een groep versterkt de kracht waarmee gewerkt kan worden en is daarom ook een goede manier om een stap in jouw ontwikkeling te kunnen maken.

Meer informatie en aanmelden

luisterkind-1-300x204

Opleiding Mediumschap & Trance Healing I: Basis

Het eerste deel van deze omvangrijke opleiding bestaat uit de basis van het nieuwe moderne mediumschap. Je leert om contact te maken met spirit en om de boodschappen helder te kunnen overbrengen naar praktische inzichten. Tijdens het contact met spirit is er vaak ook helende energie aanwezig die gestuurd wordt door spirit. In deze opleiding maken we een combinatie van zowel reading als healing. Er worden verschillende methodieken aangereikt om een goede boodschap en healing te kunnen ontvangen en om te geven.

Data: 7/2, 14/2, 27/2, 7/3

Meer informatie en aanmelden

1623663_595033463900159_483363975_n

Opleiding Mediumschap & Trance Healing II: Verdieping en transformatie

Het tweede deel van de opleiding Mediumschap & Trance Healing staat in het teken van verdieping en transformatie. De basis die je heb aangeleerd in deel een wordt nu verder uitgebreid met een aantal methodieken zoals regressie therapie, mediamieke familieopstellingen en NLP. Door middel van deze methodes ga je leren hoe je het contact met spirit kunt verdiepen en hoe je energetisch kan helen. Je krijgt inzichten in mentale en emotionele overtuigingen waar ze vandaan komen en hoe deze in het contact met spirit mogen transformeren op zielsniveau.

Data: zondag 14/3, 28/3, 3/4, 11/4

Meer informatie en aanmelden

15823281_1295274883876010_5228865840463256526_n

Opleiding Mediumschap & Trance Healing III:Therapeut

In het derde deel van de opleiding Mediumschap & Trance Healing staat het therapeutisch consult centraal. Deze vorm van therapeutisch mediumschap is een nieuwe heldere manier om eenduidig bij de oorzaak van pijn en andere blokkades te komen die persoonlijke groei kunnen belemmeren.

In het nieuwe mediumschap komen verschillende methodieken samen in een unieke vorm van therapeutisch mediumschap. Analyse en oplossingen komen op eenvoudige wijzen bij elkaar om de cliënt direct praktische handvatten aan te kunnen reiken. De methode Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is speciaal ontwikkeld om mensen in een relatief korte tijd inzichten te kunnen geven die hun verder kunnen helpen in het persoonlijk groeiproces.

zondag 24/4, 1/5, 8/5, 22/5

Meer informatie en aanmelden

Karlista

Over Karlista Fontijn

In 2012 heb de opleiding Mediumschap & Trance Healing gevolgd en afgesloten met het diploma Mediumtherapeut. Het is een hele mooie opleiding, waarbij je leert hoe je contact kunt leggen met andere energieën.

Sinds 2014 werk ik als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak! Ik geef diverse spirituele & Intuïtieve workshops en opleidingen voor beginners tot ver gevorderden.Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten.

Blokkades en ziekten komen veelal voort uit een uit het rationeel of emotioneel verleden. Een belangrijke veroorzaker van het ontstaan van ziekten en aandoeningen zijn onze gedachten en onverwerkte emoties. Als emotionele en mentale blokkades en (on)bewuste overtuigingen lang genoeg aanwezig zijn, vindt er verdichting plaats en geen goede doorstroming in organen en weefsels.

Meer informatie vind je op mijn website of bel: 06-37307452

mei, 2022

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail