Over Suniya

Yogacentrum Suniya is in januari 2015 geopend, op een prachtige plek in Wageningen. Op de zolder van het monumentale gebouw aan de Haagsteeg 4 is een sfeervolle yogaruimte gemaakt door yogadocenten Rinske Frederiks en Esther van Eersel.

Suniya betekent “nul of niets” en verwijst naar een staat van volledige stilte, neutraliteit en vredevolle kalmte. In deze staat van zijn ontvouwt het leven zich, moeiteloos, zonder controle of verkramping. In ons yogacentrum willen we je de gelegenheid bieden om deze staat van zijn te ervaren. We willen een oase van rust bieden in deze tijd waarin het levenstempo hoog ligt. In de hoogste versnelling met een overload aan informatie om te verwerken, raken veel mensen zichzelf kwijt. Langdurige stress stompt af, ondermijnt de gezondheid, kwaliteit van relaties en levenslust.

Yoga en meditatie kunnen helpen om te vertragen, te ontspannen en weer op te laden. Het brengt je in contact met wie je werkelijk bent, voorbij de drukte in je hoofd en het jachtige bestaan. Een bezoek aan yogacentrum Suniya is een moment voor jezelf. Waarin er ruimte is om jezelf weer terug te vinden in de stilte.

december, 2023

03dec10:0011:45Moedercirkel

08dec19:3021:00Mantra AvondMet Live muziek

22dec19:3022:00Duo Wahine - klank concertMuziek en een spirituele reis

24dec10:0011:45Moedercirkel

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X