Creative Circles

Over The Creative Circles

Heb je het gevoel dat je meer creatieve activiteiten zou willen ondernemen? Wil je meer tijd besteden aan je persoonlijke groei en andere vrouwen ontmoeten die hetzelfde meemaken? Verlang je naar een veilige plek om jezelf authentiek uit te drukken? Dan is deze ruimte iets voor jou!

Elke maand komen we als vrouwen samen in een kring en creëren we samen vanuit het hart. Maak opnieuw verbinding met womb wisdom, de leiding van de natuur en de verweven verhalen van vrouwen. Een plek om te verschijnen als je rauwe zelf, gehoord te worden, vastgehouden te worden en je creativiteit te laten opladen.

Over de host

Melisa is een creativiteitscoach en gecertificeerde Women’s Circle-facilitator. Haar missie is om veilige ruimtes voor vrouwen te creëren, zodat ze zich kunnen verzachten en uiten vanuit een plaats van authenticiteit en expansie.

Creatieve Doula, dit zijn twee woorden die haar werk belichamen. Je kanalen tussen de kosmos en de aarde activeren, zodat je creatieve energie open stroomt en zich uitdrukt met helderheid, vertrouwen en kracht.

Volg haar hier:
Instagram: Melisa Monti

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X