Dianne Leussink: Midlife Kundalini Yoga

Yoga is al heel lang een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het begon rond mijn vijfentwintigste met Hatha yoga en vervolgens kwam ik via een lokaal festival in contact met Kundalini Yoga. Dat was zo’n prachtige en krachtige ervaring dat ik deze yoga vorm nooit meer heb losgelaten! Ik ging wekelijks lessen volgen en nam deel aan diverse Kundalini Yoga workshops.

Mijn fascinatie voor deze vorm van yoga bleef groeien en in 2020 heb ik de lerarenopleiding voor Kundalini Yoga Teacher Level 1 gevolgd bij de Human Divine School van Gurumarka Singh Kalsa. Ik ervaar de Kundalini Yoga als een alles omvattende vorm van yoga waar ik heel veel energie en voldoening uithaal. Het ondersteund mij in mijn dagelijks leven. Mijn eigen enthousiasme en ervaring wil ik als docent graag overbrengen aan anderen.

Vrouwenzaken fascineren me al mijn hele leven lang. Van het feminisme, dat vrouwen net zoveel rechten hebben als mannen tot ook het erkennen van de verschillen, en dat een vrouwenlichaam anders is dan een mannenlichaam. Ik geniet van de kracht en de mentale rust die vrouwenyoga me geeft. Ik ben zachter en liefdevoller geworden naar mezelf en mijn emoties mogen er gewoon zijn. Er zijn allerlei  tools die ik zelf preventief in kan zetten om als vrouw moeitelozer door verschillende levensfases heen te bewegen. 

Naast Yoga hou ik ook erg van kunstzinnig/creatief bezig zijn, wandelen en in de natuur zijn en bloemschikken met natuurlijke materialen

Praktische informatie
Voor aanmelden/info stuur een email naar Dianne.leussink@Kpnmail.nl of bel/app mij op 06-25506841.

juni, 2024

09jun10:3016:30Rite of the womb: inwijdingsfeest voor vrouwen

22jun10:0017:00Training Transcedent Mediumschap met geopende pijnappelklier

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X