Opleiding primaire reflexen RPRM®

De opleiding Primaire Reflexen heeft als doel:

  • Inhibitie en integratie van Primaire Reflexen
  • Het afvoeren van daaraan gerelateerde stress
  • Het ontwikkelen van sensitiviteit om blokkaden en energiestromen te voelen

De opleiding is tot stand gekomen op basis van ervaring en inzicht in hoe deze materie zo volledig mogelijk kan worden overgebracht. Er wordt door de hele opleiding heen gebruik gemaakt van meditatie. Om met anderen te kunnen werken, werk je tijdens deze opleiding ook aan jezelf. Je krijgt inzicht in je eigen functioneren en leert vaardigheden om eventuele stress en belemmerende overtuigingen los te laten.

Deel 1 van de opleiding geeft je een stevige en uitgebreide basis om volledige Primaire Reflex inhibitie en stress release toe te passen. Je maakt kennis met beweging, spiertesten en primaire reflexen. De opleiding bestaat uit 16 zaterdagen en 5 oefenavonden. De start is zaterdag 13 januari 2024 en de zaterdagen worden doorgaans eens per 2 weken tussen 10.00 en 18.00 uur gegeven.

Voor meer informatie over kosten en aanmelding neem een kijkje op de website van Margaret Mulder!

Over Margaret
Margaret concentreert sinds 1993 haar werk op haar praktijk waarin zij kinderen (vanaf 6 maanden) en volwassenen behandelt en begeleidt. Haar specialiteit is Geluid en Beweging, met name in relatie tot de ontwikkeling van het menselijk organisme. Als bewegingsdeskundige ontwikkelde ze een unieke behandelmethode voor diepgaande en snelle inhibitie van ongeremde Primaire Reflexen, en de Edu-kinetische Opleiding Primaire Reflexen RPRM®.

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X