Moeder cirkels

Mother Nature Moeder cirkels

Een uitnodiging om elkaar te ontmoeten in de vreugdes, uitdagingen en onderzoekingen in (alle fasen van) het moederschap. We komen samen in een cirkel waarin we delen en elkaar horen van hart tot hart. Moederschap is een tijd van groei en ontwikkeling, evenals verwondering en verantwoordelijkheid. Het doet een beroep op het geven van bedding aan het onbekende. Hoe we zorg dragen voor onszelf en (onze) kinderen, heeft impact op alle leven om ons heen. Toegewijd samenkomen draagt bij aan het helen van onze verbinding met moeder aarde en alle (toekomstige) leven

Data:
– zondag 19 november
– zondag 3 december
– zondag 24 december
– zaterdag 6 januari
– zaterdag 20 januari
– zondag 18 februari

De cirkels zijn van 10 tot 11.45u, kom wat eerder aan voor het vinden van je plek en een kop thee. Aankomst om 9.45 uur.

Iedere cirkel is anders in samenstelling, energie, thema.
Alle cirkels bevatten magie, spontaniteit en hartgedragen inbreng.

Via https://hipsy.nl/ruimte-voor-rituelen kan je de losse tickets voor de cirkels vinden. Voor vrouwen in alle fasen van het moederschap. Je bent welkom om naar één, meer of alle cirkels te komen.

Heb je geen mogelijkheid een ticket te kopen, maar wil je wel graag komen? Neem dan even contact met mij op: hilde.leeuwde@gmail.com.

 

Wees welkom!

april, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X