Yoga, klank en ontspanning special

Andreas Chrysanthou en Astrid Ogelo geven in februari een bijzondere klankreis. We zijn blij om te kunnen aankondigen, dat je op zondag 5 februari 2023 de Yoga, Klank & Ontspanning Special met een bijzondere energetische yoga flow, kunt ervaren in ons centrum. Moeiteloos ontspannen op de klanken van Tibetaanse en kristallen klankschalen, hang drum, rainstick, zang en andere klank instrumenten. Andreas en Astrid nemen je mee op een bijzondere muzikale klank reis om nooit te vergeten. Voorafgaand aan het concert maak je contact met je lichaam door het doen van een zachte, rustige yoga flow.

“Ik heb enorm genoten en ga vaker aan een Klank en Ontspanning meedoen. Wat een mooie sessie was het. En ik ben super kritisch, als het gaat om klank! Dit is heel speciaal.”

“De klank special begon met de prachtige zang van Astrid. Daarna brachten allerlei mooie klanken mij in een diepe ontspanning, terwijl mijn aandacht heel wakker was. Ik voelde de trilling van de klanken door mij heen gaan. Na afloop voelde ik me heerlijk, als nieuw. Ik heb al vaker klankreizen meegemaakt maar het zingen maakte voor mij het verschil: prachtig!”

“De handpan, het gezang en de andere klanken raakten mijn sluimerende gevoelens aan, zodat ik ze kon voelen. Het was heerlijk ontspannen en perfect om weer even bij mijzelf te komen.”

Datum: zondag 5 februari 2023
Tijd: 14:30 tot ongeveer 16:30 uur
Jouw bijdrage: €37.50 incl thee en iets lekkers na afloop

Klik hier voor meer informatie

juli, 2024

05jul13:3016:30Yoga middag met Estherpolyvagaal yoga en jouw zenuwstelsel

07jul11:3015:30Transformerende dagen

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X