Wendelien Ordelman: Herselyoga

IMG_6630 (002)‘ Yoga vind ik prachtig omdat beoefenaars zelf het heft in handen nemen voor hun gezondheid en welbevinden.’ 

Al ruim 20 jaar beoefen ik yoga in verschillende vormen. Mijn passie voor yoga begon na een studie aan de New Mexico School of Natural Therapeutics in Albuquerque, tijdens een bezinningsjaar om te kijken wat ik verder in mijn leven wilde. Na mijn tijd in New Mexico heb ik in Nederland de Hatha docentenopleiding gedaan bij de Saswitha Stichting. Daarna heb ik meerdere aanvullende opleidingen en bijscholingen gedaan in Mindfulness, Yin Yoga, Herstelyoga, Yoga voor kinderen en ouderen. Hieruit is een eigen mix ontstaan van (adem)oefeningen en houdingen, helende klank en aandacht. Deze onderdelen gebruik ik ook in mijn lessen Herstelyoga.

Herstelyoga is een combinatie van zachte yogavormen en mindfulness, klank en ademhaling. Het is effectief tijdens en na een ziekteperiode. De mind-body technieken verlichten psychische en lichamelijke klachten en verhogen de kwaliteit van leven. Elke les is gebaseerd op een thema en bestaat uit de volgende onderdelen: adem, bewegingen en houdingen, aandacht, ontspanning en helende klanken. Herstelyoga is niet hetzelfde als restorative yoga.

Wanneer: twee proeflessen op woensdag 16 september en woensdag 23 september 2020. Bij genoeg enthousiasme start er in oktober een serie van 8 lessen.

Tijd: van 15.30 tot 16.45

Waar: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen

Kosten: 15 euro per proefles

Aanmelden: w.ordelman@kpnmail.nl of 06-16756599

 

juli, 2020

12jul06:00- 08:30Sadhana

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail