Wendelien Ordelman: Herselyoga

IMG_6630 (002)‘ Yoga vind ik prachtig omdat beoefenaars zelf het heft in handen nemen voor hun gezondheid en welbevinden.’ 

Al ruim 20 jaar beoefen ik yoga in verschillende vormen. Mijn passie voor yoga begon na een studie aan de New Mexico School of Natural Therapeutics in Albuquerque, tijdens een bezinningsjaar om te kijken wat ik verder in mijn leven wilde. Na mijn tijd in New Mexico heb ik in Nederland de Hatha docentenopleiding gedaan bij de Saswitha Stichting. Daarna heb ik meerdere aanvullende opleidingen en bijscholingen gedaan in Mindfulness, Yin Yoga, Herstelyoga, Yoga voor kinderen en ouderen. Hieruit is een eigen mix ontstaan van (adem)oefeningen en houdingen, helende klank en aandacht. Deze onderdelen gebruik ik ook in mijn lessen Herstelyoga.

Herstelyoga is een combinatie van zachte yogavormen en mindfulness, klank en ademhaling. Het is effectief tijdens en na een ziekteperiode. De mind-body technieken verlichten psychische en lichamelijke klachten en verhogen de kwaliteit van leven. Elke les is gebaseerd op een thema en bestaat uit de volgende onderdelen: adem, bewegingen en houdingen, aandacht, ontspanning en helende klanken. Herstelyoga is niet hetzelfde als restorative yoga.

Je bent welkom voor een proefles op woensdag 16 september. Bij genoeg enthousiasme start er in oktober een serie van 8 lessen.

Tijd: van 15.30 tot 16.45

Waar: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen

Kosten: 15 euro

Aanmelden: w.ordelman@kpnmail.nl of 06-16756599

 

september, 2020

12sep10:00- 17:00start opleiding Trance Mediumschap
13sep06:00- 08:30Sadhana
16sep15:30- 16:45Herstelyogaproefles
19sep - 20sep 1909:30sep 20Start Hatha Yoga opleiding Marloes van der Kamp
27sep19:30- 21:00Kundalini Mantra AvondMet Live muziek

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail