Mantra avonden

Meer over de mantra avonden

Het woord Mantra stamt af van de Sanskriet woorden Manasah (geest/mind/gedachten) en Tra (bevrijding, of verhoging van bewustzijn).

Mantra’s helpen ons dus uit het denken. Het herhalen van dezelfde klanken kan je in een soort lichte trance brengen. Zingen heeft ook een bewezen positief effect op onze ademhaling en kan helpen energie weer te laten stromen waar het geblokkeerd was.

Het samen zijn en zingen brengt voor iedereen weer wat anders. Plezier en genieten, of juist meer verstilling, ontspanning en diepgang. Je kan verbinding ervaren met elkaar en dat de muziek je helemaal oplaad van binnen.

We zingen mantra’s uit verschillende delen van de wereld in o.a. Sanskriet, Engels en Hawaiiaans. Bijna alle mantra’s die we zingen zijn snel mee te zingen, zodat je wordt uitgenodigd om te zingen vanuit je hart, zonder veel op het blaadje te hoeven kijken.
Het gaat er niet om dat je mooi kunt zingen of dat je goed je best moet doen. Het gaat om de uiting van de klank. Ervaring met zingen is niet nodig.

 

Iedere 2e vrijdag van de maand komen we samen.

Een losse mantra-avond kost 17,50 euro.
Een reeks van 3 avonden kost 45 euro.
Een reeks van 4 avonden kost 55 euro.

Als je dit bedrag niet kan betalen maar wel graag wil komen, neem dan even contact op via info@tomerics.nl

We adviseren je om een lichte avondmaaltijd te nuttigen, zodat je meer fysieke ruimte en energie hebt om te zingen. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

“The science of mantra is based on the knowledge that sound is a form of energy having structure, power, and a definite predictable effect on the chakras and the human psyche.” ~ Yogi Bhajan

juni, 2024

09jun10:3016:30Rite of the womb: inwijdingsfeest voor vrouwen

22jun10:0017:00Training Transcedent Mediumschap met geopende pijnappelklier

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X