Midlife Kundalini Yoga

De overgang is voor elke vrouw een unieke reis en beleving. In deze nieuwe levensfase verandert je hormoonhuishouding en dat vraagt een andere kijk op jezelf en de omgang met je lichaam.

Wat kun je verwachten:

In de Midlife Yoga geef ik tools om jezelf en je lichaam opnieuw te leren kennen. We doen oefeningen die je energie laten stromen en besteden aandacht aan je hormoonhouding. Om rust te leren bewaren in deze fase gaan we bezig met yoga, mediteren en ontspanning en ademhaling oefeningen.

We doen Yoga die bijdraagt aan stabiliteit en kracht. We werken veel met de wervelkolom en het bekkengebied. Er is aandacht voor kalmte en na de les ga je ontspannen naar huis en heb je wat tools om door de week thuis mee aan de slag te gaan.

Iedere maandag van 18.30 tot 20.00 uur

Over de docente

De lessen worden gegeven door Dianne Leussink. Ik ervaar zelf de kracht die yoga me geeft. Een liefdevol en tevreden gevoel. Fysieke en mentale rust. Ik kan mezelf beter reguleren en keuzes maken in meer rust. Ik ben zachter en liefdevoller geworden en mijn emoties mogen er zijn. Ik ben enthousiast over hoeveel er mogelijk is, en hoeveel jezelf kunt doen om als vrouw een goed leven te hebben.

 

Praktische informatie

Voor aanmelden/info stuur een email naar Dianne.leussink@Kpnmail.nl of bel/app mij op 06-25506841.

 

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X