Karlista Fontijn

Luisterkind-logo-150x150

Opleiding Luisterkind werker

Als je deze opleiding volgt, leer je werken met de unieke Luisterkind methode van Diana van Beaumont en is geschikt voor iedereen die graag met kinderen of volwassenen wil werken. De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Hoe werkt een Luisterkindafstemming ?
Door je op de ziel van je cliënt af te stemmen, krijg je boodschappen van hart tot hart. Iedereen kan de opleiding volgen en iedereen kan ook leren Luisterkind afstemmingen te maken.

Data 2019/2020: 12/10. 13/12, 18/1, 14/2

Meer informatie en aanmelden

Karlista

Over Karlista Fontijn
Sinds 2014 werk ik als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak! Ik geef diverse spirituele & Intuïtieve workshops en opleidingen voor beginners tot ver gevorderden. Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten. In juli 2019 heb ik de opleiding Luisterkindtrainer afgesloten en daarmee ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Deze prachtige opleiding geef ik graag door!

Meer informatie vind je op mijn website of bel: 06-37307452

december, 2019

15dec19:30- 21:00Kundalini Mantra AvondMet Tom Erics

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail