Karlista Fontijn

Luisterkind-logo-150x150

Opleiding Luisterkind werker

In deze half jaar durende opleiding leer je volledig op afstand te werken, aan het welzijn van een kind of een volwassene. De persoon hoeft niet in je praktijk lijfelijk aanwezig te zijn. Je kunt op afstand helpen en dingen veranderen. Gewoon vanuit huis, in je eigen tempo werken, op momenten dat het jou uit komt.

Iedereen kan Luisterkindwerker worden.  Je hoeft geen spirituele achtergrond of opleiding gevolgd te hebben. Alleen de wil om dit mooie vak te leren. Door je op de ziel van je cliënt af te stemmen, krijg je boodschappen van hart tot hart. Als Luisterkindwerker werk je met aandacht, liefde, warmte en erkenning en ga je snel ervaren wat dat met mensen doet.  Je gaat er zelf ook enorm door groeien.  Tijdens de opleiding wordt je begeleidt door Karlista Fontijn.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten neem dan een kijkje op de website. Je kunt je aanmelden of je vragen stellen door te mailen naar Karlista of bel 06-37307452.

De data voor 2020 zijn: 16/2, 21/2, 18/4, 30/5, 27/6 2020

 

Karlista

Over Karlista Fontijn
Sinds 2014 werk ik als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak! Ik geef diverse spirituele & Intuïtieve workshops en opleidingen voor beginners tot ver gevorderden. Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten. In juli 2019 heb ik de opleiding Luisterkindtrainer afgesloten en daarmee ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Deze prachtige opleiding geef ik graag door.

mei, 2020

17mei06:00- 08:30Sadhana
24mei19:30- 21:00Kundalini Mantra AvondMet Tom Erics

Je bent welkom voor een proefles

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail