Karlista Fontijn

Wil je ook graag Luisterkindwerker worden, dan is deze unieke opleiding echt wat voor jou!

Als je deze opleiding volgt, leer je werken met de unieke Luisterkindafstemming. Deze is geschikt voor iedereen die graag met kinderen of volwassenen wil werken. De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Hoe werkt een Luisterkindafstemming ?

Door je op de ziel van je cliënt af te stemmen, krijg je boodschappen van hart tot hart. Iedereen kan de opleiding volgen en iedereen kan ook leren Luisterkind afstemmingen te maken.

De opleiding

De opleiding bestaat uit 5 lesdagen. Elke les, elke maand leer je dieper af te stemmen en meer op te schrijven en alles te vertalen tot een Luisterkind afstemming. Je leert steeds meer je gevoel te vertrouwen. Je leert alle boodschappen, gevoelens, emoties en handelingen volgens de Luisterkind methode te vertalen, richting de ouder of aanvrager. Dit gebeurt via geschreven vorm, die je aansluitend via de mail naar de ontvanger toestuurt. Hoe fijn is het naar anderen te kunnen luisteren en op deze bijzondere manier te kunnen helpen!

Als Luisterkindwerker werk je met aandacht, liefde, warmte en erkenning en ga je snel ervaren wat dat met mensen doet. Je gaat er zelf ook enorm door groeien. Als het je beroep wordt, heb je heel veel vrijheid. Je werkt vanuit je eigen huis, je werkt wanneer het jou uitkomt!

Interesse ?

Voor startdatum zie agenda en website van Karlista

Wil jij je opgeven voor deze prachtige opleiding, stuur dan een mail naar karlistafontijn@gmail.com, dan stuur ik je alle informatie toe of bel me voor meer informatie op: 06-37307452. Tijdens de opleiding ben ik er voor je om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden.

Karlista

Over Karlista Fontijn
Sinds 2014 werk ik als docent bij de Spirituele Academie en leid ik mensen op in dit ontzettend boeiende vak! Ik geef diverse spirituele & Intuïtieve workshops en opleidingen voor beginners tot ver gevorderden. Verder geef ik ook Paramedisch & Psychosociale Consulten. In juli 2019 heb ik de opleiding Luisterkindtrainer afgesloten en daarmee ben ik bevoegd Luisterkindtrainer. Deze prachtige opleiding geef ik graag door.

april, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X