Karlista Fontijn

Rite of the Womb

Zondag 9 Juni geven Nicolette de Vetten en Karlista Fontijn, the Rite of the Womb. Het is een prachtige en krachtige inwijding, waar een ongelooflijke kracht vrij komt.

Wil je deze geweldige dag ook meemaken? In de vrouwencirkel gaan we in de heilige ruimte op zielsniveau werken om oude opgeslagen ballast te transformeren. Terug naar de grote oermoeder zodat jij je weer kunt openstellen om geschenken te ontvangen en te geven. De vrouwenkracht van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen; de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.” Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen, het is een healing en een blessing en het reactiveert jouw vrouwelijke kracht.

Hierbij gaat het niet alleen om onze eigen pijn of pijnlijker ervaringen (miskraam, kinderloosheid, incest, geweld)die we nog met ons meedragen. Het gaat ook over het grote collectief. De pijn die we meedragen van onze moeders, grootmoeder en voorouders. De vrouwelijke energie is al zo lang onderdrukt, ontkent en misbruikt.

De rite van de baarmoeder brengt in alle zachtheid de creatie vanuit jouw schoot in balans. Waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen. Een soort wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het is heerlijk om dit samen met een groep vrouwen te mogen vieren. We zien je graag!

Bijdrage voor deze mooie dag €75,-. Het is van 10.30-16.30 uur. Je kunt je opgeven bij karlistafontijn@gmail.com 

juni, 2024

09jun10:3016:30Rite of the womb: inwijdingsfeest voor vrouwen

22jun10:0017:00Training Transcedent Mediumschap met geopende pijnappelklier

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X