Massages met Margaret

Massages met Margaret Verwoert

FB_IMG_1442565158976Ik ben Margaret Verwoert en geef massages in Nederland, Portugal en Azië. Ik reis vaak naar Azië en heb daar mijn massageopleidingen gevolgd.

Het doel van mijn massages is om jouw lichaam weer in balans te brengen, zodat je contact krijgt met je Innerlijke Zelf. Vele klachten, zoals nek, schouder en lage rugklachten kunnen verholpen of verlicht worden.

De massages die ik geef (bij rustgevende muziek) zijn een combinatie van:

  • Ayurvedic Yoga Massage: hierbij wordt ruimte gecreëerd in het lichaam middels stretch oefeningen
  • Deep Tissue Massage: door dieper in het weefsel te werken wordt de ‘energiestroom’ verbeterd, waardoor stress en spanning wegvloeien en pijnklachten verholpen kunnen worden
  • Lomi Lomi massage: middels lange, vloeiende bewegingen worden alle lichaamsdelen met elkaar verbonden en ontstaat weer eenheid van lichaam, geest en ziel.

Naast een totale lichaamsmassage geef ik ook voetreflex- en stoelmassages:

  • bij voetreflexmassages behandel ik – via de voeten – de mens als geheel. Blokkades in het lichaam worden opgeruimd en de energiestroom komt op gang, zodat genezing kan plaatsvinden.
  • Het voordeel van een stoelmassage is dat specifieke klachten, zoals nek, schouders en onderrugproblemen, middels drukpuntmassage (shiatsu) en andere massage vormen effectief behandeld kunnen worden op de massagestoel.

Indien nodig pas ik tijdens de massage sessie NLP-technieken toe, die ik tijdens mijn coaching opleiding bij Tarazat te Rotterdam heb geleerd. Ik ben in het bezit van een NLP Practitioner en NLP Master certificaat.

De prijzen per sessie:

  • 40 euro voor een sessie van 1 uur
  • 55 euro voor een sessie van 1,5 uur
  • 70 euro voor een sessie van 2 uur

Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen. Of bij jouw thuis!

Contact: Margaret Verwoert. Mobiel. 06 – 13 42 86 94 of e-mail: verwoert40@hotmail.com

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X