Rinske Frederiks: Kundalini Yoga

pf-rinske-frederiks In 2009 leerde ik Kundalini Yoga kennen. Ik voelde de krachtige werking en herkende direct de waarde voor mezelf: mijn levensenergie te vergroten, zodat ik meer aanwezig kan zijn en mijn kwaliteiten meer kan delen in de wereld.

In 2011 en 2012 volgde ik de Kundalini Yoga Lerarenopleiding bij Gurumarka Singh Khalsa en bij hem heb ik ook de level 2 opleiding afgerond. Dit intensieve proces heeft me veel goeds gebracht. Ik heb meer energie en persoonlijke kracht, voel me verbonden met mezelf en het leven. Neerslachtige stemmingen zijn verleden tijd en ik durf mezelf meer te laten zien. Ik geniet van de creatieve stroom die vrij is gekomen en die me alles brengt wat ik nodig heb. De yoga stelt me in staat om het beste van mezelf te geven als vrouw, moeder en leraar.

Ik voel me dankbaar om deze eeuwenoude technieken die nog steeds actueel zijn, te mogen delen met iedereen die voor zichzelf wil zorgen om een gezond, gelukkig en bewust leven te leiden.

Praktische informatie

Meer informatie over Rinske kun je vinden op www.kundaliniyogawageningen.nl, mail info@kundaliniyogawageningen.nl of bel: 06 20787235.

Schrijf je in voor een proefles!


  Check het lesrooster voor mogelijkheden

  Welke les wil je volgen?

  Voorkeursdag:

  Lestijd:

  Vraag/opmerking:

  X