Marloes van der Kamp: Hatha Yoga Opleiding

foto-Marloes-ac-900

“Yoga is altijd al deel van mijn leven geweest. Mijn vader deed al yoga en van hem heb ik als jong kind al de eerste beginselen geleerd – hoeveel invloed je kunt hebben op je gedachten, hoe je het Goddelijke kunt blijven ervaren in jezelf en ook in iedereen en alles om je heen.

Yoga is voor mij niet weg te denken uit mijn leven, het heeft mijn leven gevormd; het brengt me een enorme ondersteuning in moeilijke tijden, de realisatie dat uiteindelijk alles één is, ook als kan ik dat niet altijd al zo voelen, en een overgave aan dat wat er is; dat ik de goedheid van het leven kan voelen, ook als het moeilijk is.

Ik ben opgeleid tot yoga docent in de klassieke hatha yoga (Sivananda systeem), yin yoga (systeem Paul Grilley), transformatieve yoga (systeem Swami Vidyanand) en tantra yoga (non-dualistisch Saivisme) en geef nu al ruim 20 jaar les in yoga.”

Website: https://sparkoflightyoga.com.
E-mail: 
info@sparkoflightyoga.com,
Tel.: 06-40240241.

mei, 2024

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
X